Praktijk voor psychodynamische therapie BHAKTIE

The most uplifting place you go weekly

Learn about Allah from the best lecturers

Over mij

Mijn naam is Ozrenka Knezevic. Na vele jaren in het bedrijfsleven en de sociale gezondheidszorg te hebben gewerkt is mijn behoefte om zowel met groepen als één op één met mensen te gaan werken gegroeid.

Mijn visie is dat ieder mens uniek is en beschikt over een zelfhelend vermogen. Binnen mijn werkwijze houd ik rekening met persoonlijke behoeften en wordt het behandelplan in overleg met jou opgesteld.

Boven alles geloof ik in de kracht van stilte en de interactie die plaatsvindt tussen mij en de cliënt, waardoor een sfeer ontstaat die jou zelf de mogelijkheid biedt middels de therapievormen waar ik gebruik van maak én je eigen vermogen antwoorden op je vragen te vinden.

In mijn praktijk ondersteun ik mensen met grote betrokkenheid op hun pad naar een bewuster, vrijer leven. Ik werk vanuit duidelijkheid, rust en liefde, doch ga daarbij confrontaties niet uit de weg.

GEDULD, KRACHT & LIEFDE

Mijn kennis en intensieve ervaring met diverse therapievormen bieden een snel en effectief antwoord op uw vragen, klachten of problemen. Daarnaast organiseer ik diverse workshops en zijn er meditatiegroepen waarin de mogelijkheid wordt geboden om patronen te doorbreken, het proces van verandering te ondersteunen en te functioneren vanuit meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld.

Mijn cliënten omschrijven de dienstverlening van Praktijk Bhaktie met de woorden geduld, kracht en liefde. Een plek waar daadwerkelijk ruimte is voor verandering. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten.

Learn about Allah from the best lecturers

Explore messages of Islam explore messages of Islam explore messages of Islam